Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
150g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:4
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 184g (W ~380)
Woda: 110g
Drożdże:0.19g
Sól:: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:4
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 184g (W ~380)
Woda: 110g
Drożdże:0.19g
Sól:: 6g
Składniki
184g
Mąka
110g
Woda
0.19g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fpbeloxo5w/