Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
67h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas67
Czas w TO:19
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 163g (W ~410)
Woda: 106g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas67
Czas w TO:19
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 163g (W ~410)
Woda: 106g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
163g
Mąka
106g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.08g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/flhqackues/