Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-05-2023 19:01
Czas przygotowywania
05-05-2023 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 940g (W ~380)
Woda: 564g
Drożdże:0.57g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 940g (W ~380)
Woda: 564g
Drożdże:0.57g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 28g
Składniki
940g
Mąka
564g
Woda
28g
Oliwa z oliwek
0.57g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Oo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fl3t4oyyqs/