Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-04-2023 19:00
Czas przygotowywania
22-04-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:70%
Całkowity czas72
Czas w TO:16
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 493g (W ~420)
Woda: 345g
Drożdże:0.27g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:70%
Całkowity czas72
Czas w TO:16
Czas w TK:56
Składniki Mąka: 493g (W ~420)
Woda: 345g
Drożdże:0.27g
Sól:: 17g
Składniki
493g
Mąka
345g
Woda
0.27g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fktfctmm7c/