Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-09-2021 20:53
Czas przygotowywania
12-09-2021 17:53
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:3
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 438g (W ~380)
Woda: 285g
Drożdże:0.91g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas45
Czas w TO:3
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 438g (W ~380)
Woda: 285g
Drożdże:0.91g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
438g
Mąka
285g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.91g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fkqsnxruln/