Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-03-2022 12:30
Czas przygotowywania
19-03-2022 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
77h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas77
Czas w TO:17
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 464g (W ~420)
Woda: 292g
Drożdże:0.23g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas77
Czas w TO:17
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 464g (W ~420)
Woda: 292g
Drożdże:0.23g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
464g
Mąka
292g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Pierwsza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fjedep4kcs/