Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-08-2021 20:01
Czas przygotowywania
21-08-2021 14:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:42
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1011g (W ~370)
Woda: 637g
Drożdże:0.18g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:42
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1011g (W ~370)
Woda: 637g
Drożdże:0.18g
Sól:: 32g
Składniki
1011g
Mąka
637g
Woda
0.18g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fiz06o9v5c/