Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-11-2021 18:46
Czas przygotowywania
26-11-2021 18:46
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas72
Czas w TO:4
Czas w TK:68
Składniki Mąka: 594g (W ~420)
Woda: 386g
Drożdże:0.66g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas72
Czas w TO:4
Czas w TK:68
Składniki Mąka: 594g (W ~420)
Woda: 386g
Drożdże:0.66g
Sól:: 19g
Składniki
594g
Mąka
386g
Woda
0.66g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
1546553
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fiqsfumjlx/