Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
07-02-2023 16:00
Czas przygotowywania
07-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
150g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 453g (W ~170)
Woda: 272g
Drożdże:2.77g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:150g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 453g (W ~170)
Woda: 272g
Drożdże:2.77g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
453g
Mąka
272g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
2.77g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fijxisz58p/