Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
48szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:48szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 7475g (W ~330)
Woda: 4634g
Drożdże:18.58g
Sól:: 185g
Oliwa z oliwek: 185g
Parametry ciasta
Ilość porcji:48szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 7475g (W ~330)
Woda: 4634g
Drożdże:18.58g
Sól:: 185g
Oliwa z oliwek: 185g
Składniki
7475g
Mąka
4634g
Woda
185g
Oliwa z oliwek
18.58g
Drożdże
185g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fhn7qqz01b/