Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-06-2022 17:31
Czas przygotowywania
29-06-2022 20:31
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:3
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 307g (W ~340)
Woda: 184g
Drożdże:0.59g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:3
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 307g (W ~340)
Woda: 184g
Drożdże:0.59g
Sól:: 9g
Składniki
307g
Mąka
184g
Woda
0.59g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
1h blok TO
23h blok TK
2h blok TO
1h kulki TO
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fgt08nmiwm/