Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-08-2023 15:30
Czas przygotowywania
25-08-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 302g (W ~330)
Woda: 181g
Drożdże:0.41g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 302g (W ~330)
Woda: 181g
Drożdże:0.41g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
302g
Mąka
181g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.41g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
yyy
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fgf5n7tjvn/