Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
09-02-2022 21:00
Czas przygotowywania
11-02-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 654g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.54g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 654g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.54g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
654g
Mąka
425g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.54g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ff8crp85rt/