Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
06-05-2023 21:00
Czas przygotowywania
07-05-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:57%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 591g (W ~310)
Woda: 337g
Drożdże:0.44g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:57%
Całkowity czas18
Czas w TO:18
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 591g (W ~310)
Woda: 337g
Drożdże:0.44g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
591g
Mąka
337g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
pierwszy raz na drewnianej
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fezsvmwe4y/