Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-03-2023 16:00
Czas przygotowywania
13-03-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
51h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas51
Czas w TO:21
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 678g (W ~390)
Woda: 421g
Drożdże:0.29g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas51
Czas w TO:21
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 678g (W ~390)
Woda: 421g
Drożdże:0.29g
Sól:: 21g
Składniki
678g
Mąka
421g
Woda
0.29g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fdgniupt6r/