Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
65g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:65g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 487g (W ~170)
Woda: 268g
Drożdże:3.16g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:65g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 487g (W ~170)
Woda: 268g
Drożdże:3.16g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
487g
Mąka
268g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
3.16g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
K
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fcl8z9sdci/