Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-01-2022 07:20
Czas przygotowywania
19-01-2022 07:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas72
Czas w TO:17
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 903g (W ~420)
Woda: 632g
Drożdże:0.50g
Sól:: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas72
Czas w TO:17
Czas w TK:55
Składniki Mąka: 903g (W ~420)
Woda: 632g
Drożdże:0.50g
Sól:: 25g
Składniki
903g
Mąka
632g
Woda
0.50g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
Napokitana Na 19.01.2022
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/fby5b5zmxx/