Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:12
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 298g (W ~380)
Woda: 185g
Drożdże:0.25g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:12
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 298g (W ~380)
Woda: 185g
Drożdże:0.25g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
298g
Mąka
185g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
caputo pizzeria 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/faxclphviv/