Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:58%
Całkowity czas45
Czas w TO:9
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 800g (W ~380)
Woda: 464g
Drożdże:0.06g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:58%
Całkowity czas45
Czas w TO:9
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 800g (W ~380)
Woda: 464g
Drożdże:0.06g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
800g
Mąka
464g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.06g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
2. 27.10.2022
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/f9zmsxpotk/