Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
700g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:700g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 437g (W ~330)
Woda: 240g
Drożdże:0.23g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:700g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 437g (W ~330)
Woda: 240g
Drożdże:0.23g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
437g
Mąka
240g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/f8ladirq8a/