Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-10-2022 18:30
Czas przygotowywania
24-10-2022 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:4
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 417g (W ~340)
Woda: 250g
Drożdże:1.06g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:4
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 417g (W ~340)
Woda: 250g
Drożdże:1.06g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
417g
Mąka
250g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
1.06g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/f84xeixv5d/