Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-01-2023 20:00
Czas przygotowywania
07-01-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 599g (W ~380)
Woda: 420g
Drożdże:0.48g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:70%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 599g (W ~380)
Woda: 420g
Drożdże:0.48g
Sól:: 21g
Składniki
599g
Mąka
420g
Woda
0.48g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Pizza biga
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/f0zksa9kj9/