Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 337g (W ~170)
Woda: 185g
Drożdże:1.76g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 337g (W ~170)
Woda: 185g
Drożdże:1.76g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
337g
Mąka
185g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
1.76g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ezzvxmddp1/