Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-07-2023 13:00
Czas przygotowywania
04-07-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
350g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
54h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas54
Czas w TO:34
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 212g (W ~390)
Woda: 127g
Drożdże:0.06g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas54
Czas w TO:34
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 212g (W ~390)
Woda: 127g
Drożdże:0.06g
Sól:: 6g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
212g
Mąka
127g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.06g
Drożdże
6g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eyj1nyzfrt/