Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-02-2023 13:30
Czas przygotowywania
12-02-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
500g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 312g (W ~350)
Woda: 172g
Drożdże:0.59g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:55%
Całkowity czas30
Czas w TO:6
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 312g (W ~350)
Woda: 172g
Drożdże:0.59g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
312g
Mąka
172g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.59g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/exrzlfaj4o/