Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-05-2023 20:00
Czas przygotowywania
04-05-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 947g (W ~330)
Woda: 587g
Drożdże:0.40g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 947g (W ~330)
Woda: 587g
Drożdże:0.40g
Sól:: 26g
Składniki
947g
Mąka
587g
Woda
0.40g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Test 62%
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/exbywpifio/