Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
39h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas39
Czas w TO:23
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 615g (W ~370)
Woda: 369g
Drożdże:0.26g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas39
Czas w TO:23
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 615g (W ~370)
Woda: 369g
Drożdże:0.26g
Sól:: 17g
Składniki
615g
Mąka
369g
Woda
0.26g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Passini Verde by Michał Walczak
16H BLOK TO
16H BLOK TK
1H BLOK TO
6H Kule TK
Drożdże 0,6g
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ewardsbds0/