Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-10-2022 01:00
Czas przygotowywania
23-10-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 963g (W ~370)
Woda: 626g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 963g (W ~370)
Woda: 626g
Drożdże:0.40g
Sól:: 31g
Składniki
963g
Mąka
626g
Woda
0.40g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
Caputo Nuvola – 65% – test1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/evztle7pju/