Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-03-2023 20:00
Czas przygotowywania
14-03-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
246g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:246g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 604g (W ~330)
Woda: 362g
Drożdże:0.27g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:246g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 604g (W ~330)
Woda: 362g
Drożdże:0.27g
Sól:: 18g
Składniki
604g
Mąka
362g
Woda
0.27g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Standard
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/evthzr9fui/