Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-10-2022 10:00
Czas przygotowywania
12-10-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
57h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas57
Czas w TO:4
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 147g (W ~400)
Woda: 95g
Drożdże:0.16g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas57
Czas w TO:4
Czas w TK:53
Składniki Mąka: 147g (W ~400)
Woda: 95g
Drożdże:0.16g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
147g
Mąka
95g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.16g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/evc6gyjjqp/