Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-01-2022 14:00
Czas przygotowywania
07-01-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
208g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:208g
Hydratacja:58%
Całkowity czas25
Czas w TO:5
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1277g (W ~330)
Woda: 740g
Drożdże:2.80g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:208g
Hydratacja:58%
Całkowity czas25
Czas w TO:5
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1277g (W ~330)
Woda: 740g
Drożdże:2.80g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
1277g
Mąka
740g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
2.80g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/etr7pqysod/