Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-04-2023 14:01
Czas przygotowywania
29-04-2023 14:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 331g (W ~330)
Woda: 199g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 331g (W ~330)
Woda: 199g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Składniki
331g
Mąka
199g
Woda
0.15g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/etq4vhzw2u/