Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-07-2023 07:30
Czas przygotowywania
29-07-2023 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 957g (W ~260)
Woda: 603g
Drożdże:1.18g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 957g (W ~260)
Woda: 603g
Drożdże:1.18g
Sól:: 30g
Składniki
957g
Mąka
603g
Woda
1.18g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Andrzej2
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eteolrxwol/