Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-07-2023 15:52
Czas przygotowywania
21-07-2023 15:52
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~330)
Woda: 193g
Drożdże:0.09g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~330)
Woda: 193g
Drożdże:0.09g
Sól:: 10g
Składniki
297g
Mąka
193g
Woda
0.09g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/espbiwv0ca/