Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 342g (W ~330)
Woda: 239g
Drożdże:0.78g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 342g (W ~330)
Woda: 239g
Drożdże:0.78g
Sól:: 12g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
342g
Mąka
239g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.78g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
Biga
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/escsqia0oa/