Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-09-2021 05:00
Czas przygotowywania
12-09-2021 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
84h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas84
Czas w TO:12
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 934g (W ~430)
Woda: 579g
Drożdże:0.52g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas84
Czas w TO:12
Czas w TK:72
Składniki Mąka: 934g (W ~430)
Woda: 579g
Drożdże:0.52g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
934g
Mąka
579g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.52g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
Test 08.09.2021
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/epxqalpqdn/