Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
3300g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 2025g (W ~330)
Woda: 1215g
Drożdże:0.89g
Sól:: 61g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 2025g (W ~330)
Woda: 1215g
Drożdże:0.89g
Sól:: 61g
Składniki
2025g
Mąka
1215g
Woda
0.89g
Drożdże
61g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/epug17phvi/