Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-01-2022 19:28
Czas przygotowywania
15-01-2022 17:28
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:9
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 635g (W ~380)
Woda: 412g
Drożdże:0.72g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:9
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 635g (W ~380)
Woda: 412g
Drożdże:0.72g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
635g
Mąka
412g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/enhcjah6f0/