Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-10-2021 11:00
Czas przygotowywania
17-10-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~230)
Woda: 184g
Drożdże:0.59g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~230)
Woda: 184g
Drożdże:0.59g
Sól:: 9g
Składniki
307g
Mąka
184g
Woda
0.59g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Pitca
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ele8r6kgw8/