Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-03-2022 18:01
Czas przygotowywania
13-03-2022 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
47h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas47
Czas w TO:9
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 623g (W ~380)
Woda: 405g
Drożdże:0.90g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas47
Czas w TO:9
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 623g (W ~380)
Woda: 405g
Drożdże:0.90g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
623g
Mąka
405g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.90g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/el7bi5msnq/