Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-06-2022 22:00
Czas przygotowywania
08-06-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 311g (W ~320)
Woda: 202g
Drożdże:0.84g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:4
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 311g (W ~320)
Woda: 202g
Drożdże:0.84g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
311g
Mąka
202g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.84g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
w domku, maka pizzeria, powrot do oliwy, bo ostatnio słabe ranty byly
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ekkxvbbi4o/