Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-08-2023 20:00
Czas przygotowywania
11-08-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:7
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 977g (W ~380)
Woda: 654g
Drożdże:1.07g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:7
Czas w TK:41
Składniki Mąka: 977g (W ~380)
Woda: 654g
Drożdże:1.07g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
977g
Mąka
654g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
1.07g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
mąka caputo nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ejhl8nkxe1/