Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-08-2021 00:00
Czas przygotowywania
28-08-2021 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas40
Czas w TO:14
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 1005g (W ~370)
Woda: 643g
Drożdże:0.67g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:64%
Całkowity czas40
Czas w TO:14
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 1005g (W ~370)
Woda: 643g
Drożdże:0.67g
Sól:: 32g
Składniki
1005g
Mąka
643g
Woda
0.67g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
Caputo Americana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ej7pzuhwqi/