Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-04-2023 15:00
Czas przygotowywania
08-04-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1227g (W ~340)
Woda: 736g
Drożdże:1.07g
Sól:: 37g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1227g (W ~340)
Woda: 736g
Drożdże:1.07g
Sól:: 37g
Składniki
1227g
Mąka
736g
Woda
1.07g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eilq10pa1b/