Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-10-2022 14:00
Czas przygotowywania
02-10-2022 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
332g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:332g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:9
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 998g (W ~320)
Woda: 599g
Drożdże:1.29g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:332g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:9
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 998g (W ~320)
Woda: 599g
Drożdże:1.29g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 32g
Składniki
998g
Mąka
599g
Woda
32g
Oliwa z oliwek
1.29g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
biedra
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ehoiqibnzu/