Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-03-2022 09:00
Czas przygotowywania
06-03-2022 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:11
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 981g (W ~340)
Woda: 608g
Drożdże:1.02g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:11
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 981g (W ~340)
Woda: 608g
Drożdże:1.02g
Sól:: 30g
Składniki
981g
Mąka
608g
Woda
1.02g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eho6dumth4/