Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-06-2023 15:00
Czas przygotowywania
25-06-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.27g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.27g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.27g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/egr95rnixx/