Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-06-2023 11:00
Czas przygotowywania
15-06-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
220g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
5h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 549g (W ~210)
Woda: 302g
Drożdże:1.93g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:220g
Hydratacja:55%
Całkowity czas5
Czas w TO:5
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 549g (W ~210)
Woda: 302g
Drożdże:1.93g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
549g
Mąka
302g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.93g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/efxbn5fxaz/