Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-06-2023 18:10
Czas przygotowywania
17-06-2023 18:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1000g (W ~330)
Woda: 630g
Drożdże:2.48g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1000g (W ~330)
Woda: 630g
Drożdże:2.48g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
1000g
Mąka
630g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
2.48g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/eelddtarff/