Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-03-2023 16:30
Czas przygotowywania
16-03-2023 16:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 744g (W ~330)
Woda: 469g
Drożdże:0.40g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 744g (W ~330)
Woda: 469g
Drożdże:0.40g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
744g
Mąka
469g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Caputo Pizzeria 24h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/edizvtzjqc/